Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:54 | November 4, 2009

  Grattis Mamma!

  Idag fyller min fina Mamma 38 år . Och jag älskar dig massor!
  Jag hade planerat att skriva en fin text – Men det finns alldeles för mycket att säga om dig, så det hade nog bara blivit en salig röra alltihopp.

  Några ord som beskriver dig-
  Glad.Positiv.Liten.skrattanfall.knäpp.snus.samma storlek.genomgo.min.vacker.migrän.
  nätt.häftig.små fötter.långa naglar. 2 aldrig 1 . hjälpsam. galen. mysig. kärleksfull. ansvarstagande.
  Vimsig. stort leende. dålig höft. smart. klädgalen. gillar bara sin egna musik. sjusovare. gör en handling, tänker sen. Likadan som jag. gillar skogen. plocka svamp. Milan. tänker mycket. snor alltid mina mössor. härlig personlighet. världens finaste ögon. långa ögonfransar. varm i hjärtat. cool . kär i fredrik. spel på mobilen. gillar rock. tattuerad. duktig på att laga mat. bästa mamman.

  Jag kan hålla på i evigheter.

  Grattis min fina Mamma


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här