Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:56 | November 20, 2009

  that boy really knows how to sweep me of my feet.


  This is how I look like today,

  Hemkommen från en fika på stan nyss med Hanna :) en sjukt trevlig och grym tjej!
  Nu ska jag snart slå mig ner framför tvn och försöka hitta kanalen som min intervju kommer visas på .. Vet ni vilken kanal Corren 24 visas på? Jag har då ingen aning.. men men i värsta fall så får jag kolla på internet sen där de också kommer visas! Självklart ska ni ovkså få länken ( beroende på hur cp jag kommer se ut ) .
  På tv börjar det om 5 minuter.. kl 16.00.

  Ikväll ska jag ut med älskling, hans mamma, hans pappa + jobb och äta :)


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här