Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:54 | November 25, 2009

  memories , memories don’t shade into blue.

  Peace&Love – sommar 09

  Okej.. TA MIG TILLBAKA ?! någon ?!

  Satt och kollade igenom sommar bilder och tog upp mappen “P&L 09” . FAN vad jag vill tillbaka dit.
  Helt jävla underbart.

  Detta hanns med under veckan i Borlänge –
  Se 20 band – Bli pepparkaksbruna – äta X antal langosh – Dricka vin till frukost – Gå, gå och gå – Trängas bland folk . Köa i timmar – träffa otroligt fina människor – se allt man KAN se – skrattat tills jag nästan inte kunnat andas – sjungit tills jag blivit hes – lärt mig krökramsor – sovit sammanlagt 20 timmar på en vecka – varit på bajamaja ,vidrigt – sett de konstigaste människorna jag sett – och mycket mycket mer.

  Nu blir det krubb innan det är dags för träning!


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här