Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:56 | December 18, 2009

  A Christmas duel, cuz somebody didn’t buy any gifts this year.

  1. liten del av dagens 2. jag 3. Kaffe och Choklad, mums 4. Söta Karin 5. Hemsk bild egentligen , ser ut som jag har fetaste näsan 6. Christmas Tree 7. Karin, Jag ( gömd under mössan ) och Martin 8. Julbelysning i stan.

  Är nyss hemkommen från X! Morfar fick skjutsa mig tillbaka dit eftersom jag glömde min mobil där :)
  Nu sitter jag här och lyssnar på underbar musik ( se nedan ) och ska snart in till stan för att möta upp P & Martin .

  Som sagt – igår spenderades kvällen på Chiccolata för en lång fika med Karin :) supermysigt! Mötte sedan upp troll nummer ett och två. Fick oss ett gott skratt när en snubbe stod inne på BK och snacka med ” varnings! vått golv” -skylten. Het diskussion.

  Har glömt att berätta att jag även kommit igång med körkortet igen nu! Påbörjade det i sommras men kom av mig pga att jag fick jobb osv, MEN NU! nu så .

  Ska berätta en annan sak för er med som jag glömt att berätta. men det gör jag ikväll.
  Sjukaste på länge är det.

  Lyssna på denna så länge –


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här