Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:37 | December 28, 2009

  Tips!

  Här får ni 4 ATTANS bra grejer kan jag lova!

  1. Body Butter Hallon – The body Shop 2. J-Lo parfym Sunkissed – Kicks
  3. Bare Minerals Pure Liquid NUDE – Kicks 4. Clinique Clarifying lotion nr 2

  Dessa fyra saker använder jag dagligen och jag totalt ÄLSKAR DEM!!
  Parfymen är to die for , body buttern luktar himmelskt, Foundationen är sådär perfekt – inte för täckande, väldigt lätt och bra färgpigment i , Clinique vattnet är perfekt att svepa på sig direkt efter att man tvättat av allt smink och får bakterierna att dö ut !

  Nu är det jobb som gäller ! 13.00-19.00 och SJÄLVKLART skriver jag så fort jag kommit hem mina finingar! Då ska jag dra ut en Vinnare av tävlingen och så ska ni få reda på något riktigt spännande och roligt!


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här