Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:10 | January 1, 2010

  Mer bilder från Nyårsafton/Nyårsdagen

  1-12 Gårdagen/Nyårsafton 13-17 Idag/Nyårsdagen( kolla Lolas otrolig utsikt ; bild 14

  Har för ett litet tag sen kommir hem från Stockholm och sitter framför tvn med Coca Col och mjukiskläder (Y)
  Ska snart sätta mig och göra en liten Resumé över år 09 som ni sedan ska få i ett inlägg senare sen idag :D

  Gårdagen var jätte rolig och de var trevligt att träffa lite nytt folk!
  Vi började kvällen hemma hos Jan där vi käkade middag, spelade spel och hade det trevligt.
  Stack vid elva till en Hemmafest där vi tillbringade tolvslaget!
  Och Fia gjorde mitt tolvslag faktist iår, haha !
  Jag hade helst velat fira tolvslaget vid X’s läppar, vilket Fia visste om – så vid tolvslaget när allihoppa stod ute på terassen så hör jag hur Fia ropar fran andra sidan – “Angelica!! Angelica!!” och så ser jag hur Fia sticker ut huvudet ur dörren och ger mig en hejdundrande puss, haha ! Det tackar vi för Fieluttan!

  Vid två-halv tre stack jag, Lola, Fia och Maja till bussen och tog sedan tunnelbanan in till stan igen.
  Haha , påtal om busshållsplatsen ( och pga att jag redan nämnt EN utav Fias fina vurpa ) så slog jag i backen precis när bussen kom, hahaha.. det måste ha sett sjukt roligt ut och oj vad de skratta åt mig.
  Fia ramla nog..fem gånger tror jag? haha.

  När vi kommit in till stan gick vi till mitt hotell och hämtade mina grejer och så sov jag hos Lola och dem istället, eftersom de var smartast så eftersom jag och Maja skulle åka hem ihop dagen efter!

  Idag vaknade allihoppa hos Lola och så fixade sig jag och Maja och drog till Central station och köpte tågbiljetter hem, käkade mat och inväntade tåget!

  Hade ni ett trevligt nyår då?


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här