Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:25 | January 1, 2010

  Nyårsaftonen!

  Lite bilder från igår

  Damn, vilken kväll..hahahha har nog inte skrattat åt Fia så mycket som jag gjorde igår!
  ett exempel är när vi är på väg hem och ska ner i tunnelbanan och det är SKITHALT i trappan .
  Lola, Maja och Jag är smarta nog att hålla oss i räcket på väg ner eftersom de är halkrisk gånger tusen med våra höga klackar, men Fia ..nää hon envisades med att gå i mitten av trappan och skriker samtidigt ut ” jag behöver inte hålla mig i räcket!! kolla nu, Kolla nu, Kolla n….!!” SWOOSH säger det och Fia gör en finfin wurpa och drattar på arslet med en fin duns!! tror du vi skrattade? JOVARS!

  och mer blev det. haha. Det får jag berätta senare om , och även om hela kvällen:) haha !


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här