Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 00:42 | January 2, 2010

  en liten årsresumé 2009.


  1. Januari X och jag flyttade in i lägenhten.lärde känna elin och therese.jobbade med Da flow-vårat PA.vi fick katter

  2. Februari
   studenthatten kom.da flow dansföreställningen höll rum.balträningar började. Pappa fyllde

  3. Mars
  X fyllde 19.tattuering.bokade peace & love-biljetterna.konsert med X-Håjan Hellström

  4. April
   STUDENTSKIVOR.åkte mycket till norpan.grillkvällar.Maja tattuerade sig.vårfotografier.solade.lärde känna massa nya människor.grillmys med skolvänner.Jag och elin bondade.öl på 55:an i solen.första fotograferingen

  5. Maj valborg.chillhäng och soling i trädgårdföreningen.dansuppviisning.Bloggfest – Amanda Berg och Chung.studentskiva.sthlm tripp.majas födelsedag.syster fyller.BAL.X’s bal.andra fotograferingen

  6.Juni
   p&L.morfars land.ett år med baby.midsommar.utebio och grillning.utflykt till davids land med X, david och elin.STUDENT.klassfester!.klasskamper.sol och bad till max.sena varma nätter.Micheal Jackssons död

  7.Juli
   X’s land.många sena nätter och utgångar.musik på gatorna.Filippa 19.smultronstället och vacker utsikt.bad och sol.drinkar och chillhäng i varma nätter på stan.brunbränd till tusen.cocktailpartyn.långa klänningar.fick mitt jobb!!.varamon. Bror fyllde år

  8.Augusti
  malms land.wakeboard.Club s2.fika i solskenet.chillhäng hos martin med kall öl och spel.förfester på Marcus balkong med gitarr och vattenpipa.dricka vin ute på min baksida med härliga tjejer.grilla X tusen.solning på älsklings baksida och sushi i solskenet.parmiddag med grillning och bowling med paret bivve.mys hos mormor.spelkväll hos amanda


  9. September
   davids hemmafester.Ina 20 bast.fika med vännerna.härliga sena kvällar med brudarna.ligga nära din hud hjärtat.Karins födelsedag.henrietta 18.Liseberg med älsk, hanna och dabro.fick inbjudan till Blog awards

  10. Oktober
   höstfika.många nära vänner.trevliga utekvällar med mina bästa.Gick modevisnign.- Nkpg fasion week.Blog Award.Mimi flyttade till USA.Emeli och viktorias hejdåfest.hösten kom på rititgt.GBG – semseter med älskling.Idolkvällar.myspys och höstligheter med älsk

  11. November
   jag fyllde år.bloggfest.nominerad och finalist i veckorevyn tävling som modebloggare.Anna, fia och Mja. hejdåfest.träffade nya intressanta människor.mamma fyllde år.middag med pappa och felicia.bio med brorsan.födelsedagsfest för mig med de bästa.This is it.hemmakvällar och promenader med Maja

  12. December
   Julafton.mini-jular med familjen.massor paket.mysiga fikor.snö och återigen härlig snö.Myspys.älskaling åkte till thailand och kom hem igen <3.Emelie 18.firade jul med X.fika med karin.bakande och knäck.glöggkväll.fotografering.matlganing, film och bastu med ella.personalfest med DG och Carlings.super model acess pass och inbjudan.sweat med jocke, elin and co.lärde känna Hanna.
  Amanda och Tommy kom hem. Nyår

  En ytterst kort sammanfattning av året och jag har nog missat att få med MASSOR. men men, ni får en liten del :)


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här