Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:40 | January 10, 2010

  You can see my heart, beating. You can see it trough my chest.

  1. Bivve’s nya frilla, haha 2. I stockholm 3. Lunch på ett Taco ställe 4. Jag och Emelie 5. Bion 6. Jag 7. Vin och grejer 8. X och Jimmie 9. Jag och Emelie 10. Kortspelande såklart 11. Jag och Emelie 12. and again

  13. Vin 14. Älskling och Jag 15. Peppe, Olle och Hanna 16. Hampe och jag tog oss en Jäger-bomb , som leder till extrem huvudvärk idag. 17. Grabbarna busar.

  Gårdagen var helt otrolig! Fasiken vad kul vi hade :D
  Vi började med att ta bilen till Sthlm och var framme vid tolv. Vi sprang på stan och jag lyckades få emd mig ett par skor och två kavajer ( en utav dem är den rosa ovan) från beyond retro!

  Vid klockan 1615 började bion, och SHIT vilken sjukligt bra film!!  Vi hade bästa platserna på balkongen och kunde slänga upp fötterna på räcket . Filmen var en utav de bästa jag sett!

  Efter bion var de raka vägen hem till Linkan igen och när vi kom hem så var de att ha en liten förfest hemma hos mig med kortspel och dans, haha.
  Sen ut på Platens och Pitchers :) kul! Runt tre tog vi allihoppa taxi hem till mig och så sov vi alla fyra hemma hos mig!

  UNDERBAR DAG/KVÄLL!


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här