Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:59 | January 12, 2010

  Svar på tal – Del 3 av 3.

  Q/A

  Varifrån kommer dina leggings, som du hade i ett inlägg du skrev nyss? Typ svarta med glittriga zebra-ränder eller nåt.

  – De fick jag i julklapp utav min lillebror så vet inte till hundra procent vart de är ifrån, men tror de är från lindex! men ej säker!
  hejsan har du löshår? om du inte har hur lång tid tog det att spara ut ditt hår har dui några tipps?

  -Hej! Nej, de har jag icke :) Jag slutade att klippa mig kort i slutet av september ungefär, förra året ( till axlarna ) . Att vårda de ! Jag har inga direkta tips, då jag inte gör något speciellt med mitt hår, eller använder några speciella shampoon eller balsam! slit inte i det, försök undvika plattång och hårvårsprodukter :)

  angelica, hur fixar man dom där olika kategorierna som du har precis under din header?

  -Gå in på den HÄR sidan. så kan du få hjälp med de i deras mappar :) as enkelt!


  Hej! Jag är en av alla som följer din blogg, det kanske du märkt att jag gör, men iallafall undrar jag vad du använder för smink? Du ser så naturligt brun ut! Och så undrar jag vilken affär du mest handlar på? Eftersom vi bor rätt nära kan jag ju kika in på den affären ifall jag inte brukar vara där. För jag gillar verkligen din stil, tycker den är fräck och ovanlig! Kram!

  -Hejsan! Det tycker jag bara är roligt att du gör :)
  Just nu använder jag en mineralfoundation från Maybelline med färgen Nude, solpuder från Nivea, mascara från Lumene och en täckstifftspaljett från Wet’N wild! Åh tackar :) vad kul att höra! Se ovan i tidigare frågestunder angående butikerna, så har jag skrivit upp några :) absolut! tack som tusan! blir sjukt glad :D kram!

  hejsan, jag vet ju att du dansar :) jag skulle vilja börja på det själv, men jag är 17 år, är det försent då? vad är det du dansar och vart? kan du inte berätta lite! om jag börjar vad är det för dans man börjar med? har hört något om jazz och showdans.. du är helt grym! älskar din stil! :D

  -Hej! Yes :) Absolut inte! Kör hårt :) de är absolut inte försent att börja dansa! terminerna hoppar igång snart nu, så anmäl dig så fort du kan . Det här du på Folkuniversitetets hemsida.
  Jag dansar där :) och jag dansar i den mest avancerade dansgruppen i Streetdance. Börja med det du tror passar dig bäst ! det finns street, balett, jazz, street-jazz, hip hop, break-dance, modern, showdance ect. Namen tack :D ! åh dina ord värmer massor!

  Jag och några från min förra dansgrupp.


  röker du? när var första gången ?

  -Nej. Jag har slutat helt faktist :) stolt som tusan. Feströkte dock förut, men har aldrig varit beroende! Första gången var nog i åttan eller nian tror jag!

  vart kommer den vita klänningen ifrån på bilden, i inlägget ? :)

  -Den är från H&M :)

  Bild från P&L – klänningen.

  Vart kommer dina 4 kavejer ifrån som du hade i ett av dina senaste inlägg?

  -Alla tre är min Mors gamla kavajer och är minst sex år gamla :) finns dock massor fint i vintage-butiker som man kan fynda!

  Du har en jätte-fin blogg :) & jag har den klokaste frågan! har läst din blogg länge, och varje gång du har “fråge inlägg” och får tusen frågor,, nu börjar alla bli samma.. därför undrar jag finns det nån fråga-som du kan komma på, som Du inte fått??? ;) erkänn klokt? :) kram

  -tackar tackar :) hehe, jadu det var allt klokt må jag säga ;)
  frågan jag ställer till mig själv är då – Vad är de du lägger märket till på en människa, dvs de du faller för först och främst? och då svarar jag ögonen och läpparna, även händer och nacke. Konstigt nog, haha. Jag är en sucker för långa killar med. Därför är X en 12 av 10. kram!!

  Har du hårförlängning? Hur gör du för att få så fint svall? Vad väger du och hur lång är du?
  du har sjukt fin stil och är helt sjukt söt, keep up the good work!

  -Nej det har jag inte :) jag har ganska mycket självfall i mitt hår vilket gör att de oftast lägger sig lite halvvågigt även fast jag inte gör något. Ibland lockar jag de lite extra mycket med hjälp av en plattång ! Jag väger mellan 48-50 och är 1.65. tack så jätte jätte mycket :) Thank you, and the same to you!

  Du känns som en galen, spexig och kul tjej, så funderade lite.. är du det i sängen med?? Och vaad har du för favoritställning? ;)

  – haha, Ja det tycker jag allt! Sex ska vara något roligt och de är alltid roligt att upptäcka och pröva nya saker! Heldre lite galet, än kärleksfullt ( haha. de där lät fel, självklart ska de vara en blandning av de, men jag tror ni förstår vad jag menar! ).Plus att om galet motsvarar att t.ex ha sex i en kyrka… såå. Och nu får folk tycka vad de vill, men vadtusan..Jag kommer från en familj som inte blygar för att prata om sex. Det vetitusan faktist, de beror på!

  Vartifrån kommer dina guldiga glasögon? dom i pilotform och vad kostade dom? :)

  -De kammade jag hem från Tradera.se :) sök på retro-glasögon och gör ett konto där så kan du nog fiska hem ett par riktigt billigt!


  Brillsen.

  vad har hänt mellan dej och lisa? :/ hade inte ni planer på australien och annat i framtiden? tror du ni nånsin kommer bli vänner igen..?

  -inget jag känner att jag vill ta här. De som är mellan oss, får stanna mellan oss. Jo, fast så blir de inte nu tyvärr. Jag vet inte faktist, förhoppningsvis.


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här