Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:51 | January 22, 2010

  She moves in her own way, don’t try to stop her.


  min fina lillasyster – jag älskar dig oerhört mycket

  Har nu kommit hem, packat lite och varit ute med min vovve :) ska snart ner til stan för att ta tåget till Norrlöping där jag kommer spendera min kväll med Rebecka :) utgång och andra roligheter blir det! Är dock sjukt opepp, men de där tjejerna kommer säkert få mig peppad till slut!

  Gårkvällen var hur mysig som helst :) Jag övningskörde till Mantorp och kollade film med syskonen, åt mat med familjen och övningskörde lite till! runt halv tolv tog jag tåget/bussen mot X och somnade tätt intill honom.
  Underbart!


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här