Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:25 | January 28, 2010

  Open up your eyes You keep on crying, Baby I’ll bleed you dry.

  I will bleed you dry

  Blogg.se funkade inte RIKTIGT som det skulle igår va? Jag vart helt chockad när det stod “Unauthorized” när jag skulle logga in och att de behövdes lösenord! panik. hahaha.
  Men alla tyckdes ha så , så det var blogg.se som strulade! FAN, jag som hade gjort ett fint inlägg och allt. sen när det skulle publiceras så kom den där skiten upp, och sen gick de inte att logga in resten av kvällen.

  MEN NU SÅ!
  Ni ska få inlägget som jag hade tänkt lägga upp senare idag.
  Vill även säga att – GUD vad kul att ni svarar på det tre frågorna jag ställde! Tycker det är skitkul och har faktist redan läst allas svar! Tycker det är så jävla underbart att så många är stolta över sig själva, för det borde ni verkligen vara! Det är sånt som gör mig riktigt varm och glad inombords!
  Ni som ännu inte skrivit, gör de :) de är skitkul att få veta liite mer om er som läser!

  Nu är det jobb som gäller 12.00-17.00 ! Skriver när jag kommit hem :)
  PUSSPUSSPUSS!


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här