Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

14:41 | January 30, 2010

party like a rockstar.

PARTY IN MY BRAIN

bilder från facebook,

Gårdagskvällen var skitrolig! Efter att jag dragit ifrån Pia till jobbet var det bara att börja fixa inför kvällen med champagne, öl och vin, fixa iordning i butiken med Tiger-Kläder eftersom Tiger var där och sponsrade kvällen.
De är därför jag har två olika outfits på mig under kvällen :) Tigertröja och Jeans på förfesten och inan vi stack till Platå så bytte vi om till våra Rockers-kläder!
På platå vart det mycket dans, drickand och skratt! mycket värd kväll. Amanda, Pia och Jag dansade så hela taket lyftes..haha.
 bara att idag mår inte huvudet riiiktigt som det ska.
AJ , AJ. bakis är bara förnamnet.

Vid två halv tre kom älskling och copfen och hämtade mig! värd kväll!

Bilder från min kamera kommer ni få med :D !

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.