Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:40 | January 31, 2010

Starting from zero Got nothing to lose,Me Myself I got nothing to prove.

EVERYTHING

1. min nya tröja med puffärmar 2. Pappa och Felicia vid matbordet
3. Jag och fillan – jag VET att jag har tussiga ögonbryn.
Och varför har jag tussiga ögonbryn då? :) JO , jag håller nämligen på at spara ut dem.
Fick ett presentkort på ögonbrynsplockning på Salong Fame nu i Jul och har länge tänkt på att jag ska gå och fixa till ögonbryna sådär så de blir som måsvingar , bredare längst mot näsan och sen att de får en böj längst upp.
Jag tror de flesta tjejer vet vad jag menar hehe :)

Är just nu hemma hos pappa och ska snart övningsköra!
Tog tåget hit och FYFAN vilket krångel SJ har just nu. Helt sjukt. Jag och en Kompis, Robin, som jag mötte på
 t-centralen fick sitta och vänta i en timma på vårat tåg eftersom de var försenat med 40 minuter!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.