Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 00:18 | February 1, 2010

  Like whispers in the morning


  .

  Har kommit hem nu och är = trött.
  Körde från Mantorp till Mjölby och från Mjölby till Linköping. Har varit med om en otäck sladdning idag och var nära på att köra in i en lycktolpe , men jag hanterade det jätte bra sa pappa och fick inte direkt panik och väjade riktigt bra. FAN vad halt det är ute alltså, det var helt glasbelagt!

  Sitter och funderar på om jag ska lotta ut lite kläder som jag inte vill ha längre, dvs sånt som är använt högst en gång så det nästintill är helt nytt. vetitusan vad ni tycker om de?
  Men men, säg till om ni är sugna så fixar jag det.

  NU ; sleepy-time.


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här