Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:20 | February 8, 2010

  Sapphire and faded jeans, I hope you get your dreams.You’re gonna find yourself somewhere, somehow.

  bilderna ger inte färgen på naglarna rättvisa,
  men jag försäkte få ner blixten så mycket som det gick .
  Jag är helnöjd och FASIKEN vad skönt det var!
  Först tog hon bort all gammalt nagellack och sendan fick jag sitta i ett varmt handbad med badbomb i som mjukade upp galebanden, sedan tog hon bort all gammalt nagelband och filade det så det inte är trubbiga och hemska. Nagelbandspeeling efter det och något lack som stärker naglarna.
  Hon la basnagellack och sedan den ljusturkosa färgen och dekorerade en nagel med lite blommor. Olja på nagelbanden efter de och HANDMASSAGE.. jag somnade nästan.

  Nu känns naglarna sådär fräscha och mina händer luktar sjukt gott!
  Henne ska jag definitivt gå tillbaka till :) Fick en fråga förut om vart jag hade varit och jag var hos en tjej som heter Julia och har sin studio i tannefors tillsammans med Glitzysolariumet! toppentjej som är supertrevlig och jätte bra priser må jag säga!

  Jag återkommer sen ikväll igen :) något som ni undrar över och skulle vilja få i ett önskat inlägg , så kom gärna med förslag!


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här