Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 01:06 | February 12, 2010

  oh dear, I can see your vagina.


  cameltoe á la famous.

  Jani, så var det ju de här med att använda leggings som brallor till korta tröjor eller toppar.
  Jag har tänkt på det ett tag..
  Jag vet inte riktigt vad som är grejen med det hela? Man ser det vart man än vänder huvudet , känns det som.
  När jag tar på mig leggings och drar på mig en tröja som jag sedan märker att ” Nää , den är lite för kort.. man ser nästintill  hela punnanin när jag sträcker på armarna” så slänger jag av mig den direkt och väljer något lite längre som iallfall täcker den stackars musen.

  Vi har ju jeansleggings och skinnbyxor som har gylf och dessa tycker jag är jätte snygga. Men leggings.. med en liten söm där fram? Nää.. det känns för.. eller rättare sagt, JAG känner mig för EXPOSED i att ha korta tröjor till de?
  De känns som att varje person man pratar med skulle kolla där  nere istället för i mitt ansikte.. typ som att lille punnanin bara ville komma fram och säga “Hej!” typ..
  Nu är jag varken en person skäms för något som har med mutta eller penis att göra, meeen att visa sin cameltoe är som en illvald situation att göra en nippelslip på?

  Detta är bara vad JAG tycker och alla är vi olika. Jag vill inte vara elak mot dem som har de eller kasta dumma ord, men jag tycker helt enkelt inte att en cameltoe är smickrande.
  Jag har sagt mitt.
  Hur känner ni inför ämnet? berätta gärna. alla har vi olika tankar.


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här