Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 03:37 | February 13, 2010

  over the edge.


  p&l i sommras. Ta mig tillbaka.

  Nu är jag hemma. Jag är heeeelt slut. shit..
  Det var kul att jobba och de var tryck hela tiden. Det är dock inget jobb för mig.. Jag är alldeles för “snäll”
  när de kommer till att säga ett starkt NEJ till de som vill hämta ut sina grejer/saker ur fickorna konstant när de är kö för dem som vill komma in , och säga till dem som tappat sin bricka till garderoben att ” du får vänta tills vi stänger”. Nää, jag kände mig nästan elak ibland, haha.. men de är ju bara för säkerhetsskäl man måste göra så.
  Jag kan tänka mig att hoppa in då och då på helgerna sådär ibland om de behöver.Meeen.. Denim Gallery is my home, haha.
  Jag fick många många leenden under kvällen dock när folk blev helt glada när de kom fram till disken och skrek ut ” Jag läser din blogg! Du är så himla snygg!” . Då vart jag sjukt glad! Både från killar och tjejer :)
  Er ville jag bara ge en stor kram!

  Men men nu ropar sängen efter mig. Im dead som sagt.


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här