Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:55 | February 24, 2010

  IM FREE FALLI’N.

   Dagens i fyra bilder.
  På fjärde bilden blinkade jag konstigt med ena ögat så fick bli en liten svart låda över. haha.

  Har kommit hem från jobbet nu och är rent ut sagt DÖD. helt död. mina ben värker och min näsa rinner som ett helvet ( NOOO..Jag får inte trilla dit och bli sjuk igen!). Efter jobbet gick jag på stan lite och hittade massor snyggt som jag gärna hade köpt med mig hem, men de får vänta..tills imorgon. Hade en riktig röta då jag råkade stöta på Jens utanför Myrorna som erbjöd mig skjuts hem! könt att slippa gå.

  Nu ska jag burra ner mig med mjukiskläder och en stor kopp te. Se om någon är på att kanske ha lite filmkväll med mig ikväll också :) återkommer sen med garderobs/smink – bilder.

  PUSSPUSSPUSS


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här