Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:36 | February 25, 2010

  Im not nuts, Im just starting to loose my mind.


  Dagens,

  Hemkommen från jobbet nu! Jag och Emelie sitter i mitt kök och spelar pekfingerdansen..
  Vi ska slänga oss i sängen och chilla fram tills 20.00 och efter de ska vi fixa oss och sedan bege oss mot 55:an för en vinpimplarkväll (Ja, jag strävar emot min kropp även fast jag är sjuk. Jag orkar inte ligga en enda dag till i sängen ).

  Vi hann med lite shopping efter jobbet med som ni ska få se imorgon, men självklart ska jag uppa innan vi drar oss ut och gör stan osäker!


  1 kommentarer  En kommentar om “Im not nuts, Im just starting to loose my mind.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag måste bara fråga och absolut inget illa! Du har jättefin kropp på denna bilden och du har jättefin kropp nu! Men är det bara jag eller har du gått ner en del i vikt! :o jag såg denna bilden och kollade lite på den och sen på din header! det måste vara någon slags skillnad! DEtta angår ju kanske inte mig men ah jag blev bara lite stäld och kännde bara, nä jag frågar ist! Du är jättefin och jag ÄLSKAR din blogg! Din blogg är den enda ag har som egen app på min mobil (a) Kram

   Reply