Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

11:06 | February 28, 2010

these walls don’t lie.

LOOK OF THE DAY


today.

Jag känner mig såå trött och sliten just nu. Vill bara sova egentligen men NÄÄ nu är det jobb igen 12.00-16.00
efter ett sex timmars pass inatt och kom hem vid 05.00 eftersom min lilla X var ute och jag skulle hämta upp honom och även käka med honom. Så JA, jag är typ sjukt sliten just nu vilekt tydligt syns på bilderna.

När jag kommer hem så ska jag svara på kommentarerna och göra ett önskat inlägg!
PUSSPUSSPUSS

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.