Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:22 | March 18, 2010

  oh damn!

  '

  bilder från idag,

  OKEJ – DILEMMA AS HELL!
  Jag vet knappt vart jag ska ta vägen just nu.. Det flyger omkring MASSOR fjärilar i min mage just nu så jag nästan håller på att tuppa av! SHIT!

  Öppnade upp min mail och fick syn på att jag fått ett mail från Frida Fahrman &  Minna Louma om en Modellförfrågan.. öpnnade sedan mailet där de frågar om jag har lust att vara en utav deras modeller på deras modevising i Stockholm den 27:e Mars .. fatta kul??
  Saken är bara den att jag på dagen JOBBAR och sedan har lovat bort mig på dagen till Ikano-hustes Modefest där jag ska sitta med två andra bloggare och bli intervjuvade som publicerade på omslaget för händelsen osv..

  Jag har Panik! FAN ..varför kan man inte vara på två ställen samtidigt?
  Måste fixa så att allt löser sig. DE HÄR MÅSTE fixa sig!

  De fixar sig tills imorgon!


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här