Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:32 | March 31, 2010

What is someone like you, doing in a place like this?

LOOK OF THE DAY

Såhär  kommer jag gå omkring om ca 4 dagar-

som sagt – KASS UPPD. idag ! Men jag förvarnade er imorse iallafall :)
Just nu har jag och Maja kommit hem till mig och ska nu kolla film  och ta vara på lite tid!

Jag återkommer senare!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

One Response to “What is someone like you, doing in a place like this?”

  1. Tarbine on

    Ff6rste5r att du vill ha tryggheten! Jobb e4r inte le4tt ne4r man som du se4ger inte vet vad man vill bli ne4r man blir stor.Jag har nu e4ntligen kmimot fram till vad jag vill bli. Har dock ett par enorma hinder ive4gen innan jag kan ne5 dit jag vill. Men skam den som ger sig heter det ve4l?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.