Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:31 | April 3, 2010

  Bloggfest på Platå!

  1. Kami hårsalong där vi blev stylade 2. Jag & Pia 3. Modevisningen kan börja/glitzy 4. Jag och Ulrika 5. Ulrika, Elin och två till tjejer ( skriv namn om ni ser detta, hehe ) 6. Elin och jag fular oss 7. Jag, Jessica och Kim 8. Amanda, Jag, Tania och Pia 9. Jessicas hela strumpbyxor efter jag och kim dragit sönder dem,haha.

  Kvällen var skitnice! Började med att bli stylade på Kami hårsalong och sedan vidare till Platå för modevising, mingel, goa brudar och andra härligheter! Kvällen var toppen :)
  Kvällen svalutades med dans på dansgolvet med Jessica och Kim!

  Mer bilder kommer!


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här