Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:15 | April 10, 2010

  frågor och svar om Italien!

  Q/A

  Jag har fått en del frågor angående Rom och jag tänkte ta upp de vanligatse;

  Vad gör du i Rom? varför just den staden?

  – Min moster har bott här sedan i Januari och allt började mer som ett “skämt”. Jag skojade och sa till henne att jag kunde komma och bo hos henne och då blev hon glad och sa ” Jo, men gör de!” .
  Så då fick jag tänka på det ett tag. Jag pratade med min chef och efter ett tag valde jag att åka hit just för att boende redan var fixat, jag ville komma iväg och upptäcka lite nya kontinenter än Sverige och det var ju världens chans att göra de nu när min Moster redan bodde här innan. Plus att jag alltid velat se Rom!

  Jobbar du? eller är de mer semester?

  – Från början var de planerat att jag ska jobba lite. Men jag vill inte de nu. För de är så skönt att kunna slappna av, se allt härliga med Rom och faktist få vara LEDIG. sen får vi se längre fram, men som de ser ut nu så är de bara semester. Plus att jag har så många som hälsar på och då vill jag endå inte jobba, utan umgås med dem!

  Hur länge är du borta?

  – två månader är de bestämt. sen om de blir någon vecka mindre, återstår och se :) de beror på hur mycket jag längtar hem!

  X då? hur gör ni nu när du bor i Rom dessa två månader?

  – Ja som sagt, de är bara två månader! Vi vet vart vi har varann och älskar varann så två månader är INGET.
  Förstår inte hur människor inte kan förstå de ? Dessutom kommer han ner om mindre än tre veckor och hälsar på mig! då blire mys så de bara skriker om de! för fyfan vad jag saknar min älskling.

  Hur blir de med ditt jobb?

  – Jag kommer tillbaka till mitt vanlig jobbi Sverige i början av Juni :) så de är lugna puckar där med!
  Jag älskar mitt jobb och mina fina jobbarkompisar!

  sådär! fråga mer om ni undrar mer :)


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här