Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:45 | April 18, 2010

  Vissa saker får mig att koka av ilska,

  Jag har inte skrivit av mig på sistonde. Men nu finns det något inuti mig som bubblar av ilska. irritation.

  Jag har på sistonde verkligen lärt mig av mina medmänniskor och mina vänner, vilka som verkligen är ens riktiga vänner. Vilka de är som man kan luta sig mot när marken under en inte riktigt bär.
  Jag kan finna mig själv koka av ilska när jag får höra saker från mina vänner som deras ” så kallade” vänner gjort mot dem, och utsatt dem för.
  Människor är patetiska ibland. och för fega för att ha en egen åsikt. TYDLIGEN. att basera sin åsikt för att EN person tycker detta.
  Nu kommer säkerligen den här personen bli arg. och tro att dennes ” ovän” sagt något till mig och de kan jag berätta för dig, att de har denna person INTE GJORT.
  UNLIKELY LIKE OTHERS – SÅ SKAPAR JAG MINA ÅSIKTER SJÄLV.

  Jag kan bli förundrad över hur människor kan vara så ytliga ibland. Att umgås och låtsas gilla en människa för att personen i fråga har kontakter/utseende/ framgång . detta irriterar mig till den yttersta grad att jag inte ens vill ha något att göra med det.
  Blir allvarligt talat förbannad på när folk snackar skit bakom den enes rygg för att sedan vända sig åt de andra hålet och snacka skit om någon annan. FY SKÄMS!
  Sen kan jag inte heller förstå att man har såpass lite självrespekt nog att gå och bli vän med någon som man innan hatat till det yttersta och velat se på en dödsbädd, TYP.
  hur ytligt kan det bli?


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här