Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:56 | May 3, 2010

  MITT APRIL.

  Jag åkte till Rom den 4 April och har varit här i en månad nu, så hela mitt April har bara handlat om fina Roma!

  Jag har lärt känna massor med nya fina vänner, gått på flertal Aperitivos, sett många vackra saker, upptäckt Rom, festat litegrann, sett sevärdigheter såsom Vatikanen/Coloseum/Victorio Emmanuelle ect, haft min älskling/hans syster + hennes kille på besök, varit vid havet, solat och läst bok, badat, umgåts med vänner, kollat fotboll ect ect.

  Min månad har varit fartfylld och fullproppad med sjukt underbara grejer! Nu hoppas jag att Maj bli lika bra eller snäppet bättre :)


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här