Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 01:27 | May 6, 2010

  20 frågor 20 svar – del 1

  Q/A

  Kan du inte berätta lite om din familj. Mamma, pappa, låtsasmamma/pappa, syskon? Vore kul och se hur dom ser ut och vad dom gör osv. Glöm aldrig bort hur vacker du är!

  – Min mamma heter Karolina och jobbar på KICKS, är 38 bast och vi två är väldigt lika. Min mamma är stark, helt underbar och världens bästa.
  Min Pappa heter Tommy och jobbar på Valeo är 43 år gammal och tycker fis/prutt/popcorn är jäkligt härligt.haha!
  Lotta är min låtsasmamma och hon jobbar som frisör! Jag har två helt underbart fina syskon, Vincent och Felicia som är 11 och 8! Vi tre är lika som bär!
  Tack så hemskt mycket :)

  1. Vad har du för hårfärg?
  2. Har du färgat det eller är det din naturliga färg? :)

  – Jag är ljusblond egentligen, och jag har tonat mitt hår ljusbrunt ( gjorde de i vintras ) så nej den hårfärgen jag har nu är inte min riktiga hårfärg :)

  hur gammal är du? jag är ganska ny läsare och jag har kollit på dina äldre inlägg också, det känns som att du har en cool lite laid back “grundstil”, t-shirts, convearse, stora tröjor och sånt, tkr du att det stämmer? din klädstil är iallafall grym och du är min nya favoritblogg!

  – Jag är 19 och fyller 20 i November! välkommen hit, hoppas du stanar :) till viss del stämmer de! jag har väldigt blandad stil såspm laidback/uppklätt/fashion/rockigt en blandning av allt kan man säga, haha.
  åh tack så hemskt mycket! Gud vad glad jag blev nu :)

  Favoritmascara?
  Favoritshampo?
  Favoritsalva till ansiktet?
  Du har grymt bra stil! :)

  Helena Rubinsteins mascara som har leopardfärgat fodral i guld eller Lumenes arctic blueberry!
  shampo..hmm svårt. Herbal Essences eller Loreal absoult repair bara för att de luktar så förbannat gott!
  Jag älskar clinique’s trestegs-program till ansiktet – och de har den bästa fuktighetscrémen! tackar tackar :)

  hur länge har du och x vart tillsammans? :)

  snart två år ! Jissess vad tiden går fort :) så blir de när man har roligt. han är de bästa jag vet!

  Vart bor du i Sverige när du e här?
  Jätte bra blogg o snygg stil o självklart vacker :) Kram

  I linkan, den lilla hålan. Nejvars så farligt är de inte! Tackar tackar det värmer massor :) kram

  1. Hur mycket tjänar du på bloggen?
  2. Blondinbella, Tyra eller Kenza?
  3. varför tar det så lång tid tills du utser en vinnare som tävlat i din blogg? :S verkligen skit jobbigt!
  kram

  – De beror på månad till månad! Kenzas tror jag då tjejen bjussar på sig själv med fisskämt och bajshumor! tummen upp ! Jag vet..jag är fett seg när det gäller sånt, jag ska försöka bättra mig, men ibland kör saker ihop sig och då blir de så. Kram!

  Är dina läppar äkta?

  Har fått denna fråga tusen gånger och dessutom påhopp angående dem. JA de är min egna och Nej jag har inte gjort något med dem för 10000 gången. Sen till dig som skrev att jag ljuger och att den sett ett blåmärke på ena sidan av läppen – Det är inte konstigt att jag hade ett blåmärke där efter att ha fått en dörr smälld rakt i huvudet.
  Ni kan fråga min käre mor.

  SNÄLLA! Svara på den här! VART har du köpt dessa glasögon som du har på tredje bilden uppifrån???
  http://angelicablick.se/2010/april/everybody-goes-random.html#comment
  Och är de med styrka eller utan? Pris? Snälla, svara, har letat överallt. Älskar dig och din blogg btw! GRYMT!

  De är från bikbok :) kostade 69:- om jag minns rätt! eller , jag tror det iallfall! så kika där :)
  du är ju för underbar! tack så hemskt mycket !!

  Hela du är verkligen fantastiskt fin men jag tänkte ställa en fråga om ditt hår som är galet vackert.
  Hur kommer det sig att du har så långt hår, har du alltid haft det? (För det är väl ditt riktiga?)
  Klipper du det sällan eller växer det så bra?
  Vad jag verkar förstå så använder du plattången för att locka håret med ganska så ofta. Borde inte det slita rejält eller använder du bra värmeskydd?
  TACK för en KANONBRA blogg!
  Glöm inte att du är supervacker! ; D

  Gud vad glad jag blir! era/dina fina ord sätter sig verkligen i hjärtat! TACK!! Yes, det är mitt riktiga hår ( inget löshår) . Jag har inte alltid haft långt utan har klippt mig kort ett antal gånger under mitt liv, men har alltid efter ett tag låtit det växa ut. Mitt växer väldigt bra , eftersom jag fått min pappas goda gener ( hans hår är tjockt som grisborst och växer som ogräs – vilket mitt också gör). Hur fort och tjockt ett hår växer beror på gener och hur mycket keratin en kropp producerar . Detta är olika från person till person.
  Jag använder inte plattången så ofta, men iallafall två gånger i veckan och då använder jag inget värmsekydd. vilket man borde göra! Mitt hår tar som tur är inte så mycket stryk av plattången :) tack tjejan!!! KRAM

  berätta allt om Italien! Vad älskar du? Vad ogillar du? Vart är smultronstället? Vad ska man akta sig för? Godaste maten? Är det dyrt? Bara kör, berätta allt :)

  – Se detta klipp ! där berättar vi lite :) Akta dig för att bli rånad /håll hårt i väskan! och de sliskiga männen , och för trafiken! Jag gillar att Rom är en sådan fantastiskt vacker stad med MASSOR sevärdigheter och underbart väder! Maten smakar mer äkta här såsom mozarella, pizza , prosciutto(?) ect. Allt är så mysigt här! Godaste maten är lätt pizza.. vissa saker på resturanger smakar skit här , typ gnocchi . vissa saker är dyra, andra inte. Försök att pruta! :)

  Studerar du i Rom nu eller? Och vad var det som fick dig att ta det första steget o resa dit? :)

  Jag skulle ha jobbat, men ville bara softa istället :) jag tog steget efter att ha diskutterat detta med min moster flera gången om. Hon bor här och de var därför jag valde att åka hit!

  Vilken är din naturliga hårfärg? (visa gärna bild!)
  Kan du lista de 10 bästa klädaffärerna?
  Tack för den bästa bloggen jag någonsin har läst!

  Jag är väldigt blond egentligen och har som sagt tonat mitt hår till brunt :) hmm shit vad svårt!
  h&m – Monki – Topshop – Zara – second hand butiker – Dg/Carlings – Solo – weekday – … med mera!
  Fasiken vad glad jag blir!! jag sitter verkligen med ett fett stort leende just nu! tack!

  Hur kan du va i Italien om du går i skolan? Elr går du i skola hehe?
  Sista frågan: har du tänkt att flytta till italien?! KRAM DU ÄR BÄST!

  Jag tog studenten i sommras så jag går inte i skolan längre, utan jag jobbar på DG/Carlings som jag kommer fortsätta jobba på när jag kommer tillbaka hem :) nej, jag ska inte flytta till Italien! DET ÄR DU MED!

  Vad lyssnar du på för slags musik?Vilket/vilka fotbollslag håller du på?

  Jag är en allätare när de gäller musik! jag lyssnar på rock/hårdrock/pop
  /akus
  tisk musik/punk/partymusik
  Fast jag föredrar nog rock/hårdrock och akustisk musik :)
  haha jag är sämst när de kommer till sport och sånt.. men djurgården kanske. KRAM!

  har du någon tatuering? vill du ha? underbar blogg!

  Yes jag har EN  just för tillfället , och har redan planerat två till som kommer komma inom kort :) tack!!

  du är otroligt snygg och du ger verkligen inspiration!
  – hur gammal är du?
  – hur lång är du?
  hur klär man sig snyggt om man är ganska kort och väldigt smal och sjutton år?
  kram.

  tack så jätte jätte mycket!! :)
  jag är 19 going on 20 och jag är 1.65 cm lång ! Klä dig precis som du känner för, och låt inte din vikt eller längd
  hindra dig! jag är med väldigt smal med pojkaktig-kropp och lång är jag inte så värst heller. Men de ska inte hindra en från att ha på sig de man vill . Titta bara på mig – Jag använder långklänning fast många säger att kort absolut inte kan ha det! KRAM

  hej angelica:) jag verkligen älskar din blogg.
  jag skulle vilja veta vad din hårfärg heter eller hur du har fått det sådär, tycker det är hur snyggt som helst!! vill ha så:D
  vore tacksam om du kunde svara!!

  Hej :) tusan så det värmer att höra, tack!! Jag gick till min låtsasmammas salong och bad henne fixa mitt hår. Jag sa att jag ville ha toning då jag inte ville förga håret. Jag visade upp denna bild och denna bild ,sen har jag tyvärr ingen aning om exakt vilken tonings-färg hon la i :/ tack!

  Kul med frågestund! Då frågar jag vad du gör i Rom? Jag har bara följt din blogg i några veckor men kan erkänna att jag har blivit lite beroende! :)

  Ja :) de är alltid roligt att se vad de är ni grubblar/funderar över. Jag chillar mest och kände att jag ville se något annat än Sverige för en längre stund! Har alltså långsemester och bara njuter :) namen, fasiken vad glad jag blir!

  hejsan :) verkligen helt underbar blogg att läsa, insirationskälla och fina bilder :D jag skulle vilja veta vart du har köpt dina höga shorts, dom där beiga som är lite puffiga och inte slim?:)

  Hej :) thank you very much!! De är från h&m The Garden Collection! :)


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här