Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:34 | May 12, 2010

  You’ll never see me again, so nobody is going to cry for you.


  jeansväst mammas gamla linne h&m byxor monmi skor Rom smycken Rom/h&m brillor Rom

  Vad hände med solen här i kalla, kalla ( Sa jag KALLA? ) Sverigeeet ? den bara försvann.
  Förövrigt så jag fått många frågor kring Rom – Om jag ska tillbaka dit eller inte och jag ska inte flytta tillbaka dit , MEN om min moster accepterar så ska jag, X och Mamma ta en tripp dit i slutet av Maj!

  VET NI VAD? Jag ska plåtas den 22 Maj i STHLM för ABC-GRUPPEN tillsammans med bland annat Alice från Idol!! HUR JÄVLA KUL ÄR INTE DE?! wah! Tidningen kommer tryckas i ca 100 000 exemplar och ges ut till alla studenter.. yey, mitt nylle i massa tdiningar det känns sjukt kul och lite scarry!


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här