Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:52 | May 23, 2010

  down by the river.

  bilder från igår. 1. jag / kvällens slappoutfit 2. X gillar när jag tar kort på honom när han är full 3. ett fint vattenfall

  Jag kom hem med tåget igår vid klockan 00.00 ungefär och tog sedan taxi hem för att egentligen gå och sova men istället insåg jag hur otrött jag var efter att ha varit trött på tåget . Jag tog cykeln ner till stan och hämtade hem X. Mötte även upp min kära Maja som jag ska tillbringa dagen med senare idag!

  NU: jag och X ska kolla LÄGENHET!! :D


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här