Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:04 | June 21, 2010

  Waka waka, Africa.

  kvällens. stora lockar, röda läppar , indian inspirerande smycken och den kakigröna långklänningen.

  Dagen har bestått som sagt av mys med älskling på morgonen innan jag stack och fira gammelmorfar med mamma. Sen jobb 17.00-19.00!

  ÅH jag blev SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR glad idag när jag var påväg hem :) då kom de fram först en tjej som stannade mig precis när jag skulle cykla över övergångstället och sa att hon ville tacka för en bra blogg, sen kom hennes vänner fram och sa likadant. ÅH vad jag blev glad! Ni är underbara :)

  Nu – sticker till stan för måndagsklubben. Är depp då jag egentligen skulle åkt ut till morfar ikväll, men har fått förhinder då jag kollade almanackan och såg att jag har tid på vårdcentralen imorgon plus möte.


  1 kommentarer  En kommentar om “Waka waka, Africa.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej, vilka underbara bilder :)
   tycker du liknar LC från the hills väldigt mycket på dessa bilder :D
   kram johanna

   Reply