Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:07 | June 22, 2010

  my hair.

  Q/A

  Har fått många många frågor angående mitt hår, som jag nu tänkte svara på.

  Vad la du i för färg när du gjorde din bruna toning i håret ? och gjorde du de hos en frisör?
  – Ja, jag tonade mitt hår hos frisör . Och jag har dessvärre ingen aning om vilken/ vilka färger hon la i :/
  Jag visad upp DENNA bild blandannat och DENNA  och sa ” jag vill bli ljusbrun!”

  Hur har du fått ditt hår att växa så snabbt? och hur får du de så tjockt?
  – Jag har inte gjort något alls. Man kan inte påskynda sin egen takt på håret. Alla har vi olika takt på hur fort håret växer! Allt har med gener att göra och hur mycket keratin man produerar i kroppen. Jag har lyckan att fått min pappas gener då han har hår tjockt som stålull och de växer som ogräs ( tack pappa!) . Så de är dessvärre inget man kan göra något åt.

  Hur vårdar du ditt hår?
  – Jag är svindålig på att vårda och ta hand om mitt hår. Har aldrig i värmeskydd och jag är nog lite för hårdhänt när jag kammar mitt hår. Jag tvättar håret ungefär varannan dag och använder de shampoo och balsam som jag har hemma, vilket alltid är olika. Jag har anvädt hårinpackning ibland men de är ytterst sällan.

  Hur gör du dina lockar i håret ?
  – Jag har en plattång som jag gör mina lockar med , ni kan se mitt gamla youtubeklipp HÄR.
  och JA, jag är sämst på att göra youtubeklipp.. förjävlig.


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här