Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:28 | June 30, 2010

  I’ve been walking in these shoes before,

  Bilder från igår.

  Förjävla roligt hade vi! UNDERBART KUL :) idag mår jag dock inte lika bra, i huvudet, haha.
  Men men nu ska vi snart jobba på konsertområdet ! vi hörs sen!

  Ni är BÄST!


  1 kommentarer  En kommentar om “I’ve been walking in these shoes before,”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Angelica! Först och främst så vill jag bara tacka för din blogg! Du är så bra och du är så vacker! Blir så inspirerad varje gång jag går in på din blogg! Så tack för att du lägger ner tid på att uppdatera varje dag. Det gör mina dar.

   Sedan så undrar jag vart du har köpt det röda armbandet på bilden inklusive det blå som jag har sett i senare inlägg. Vad använder du dig av för kamera och sist men inte minst: Den där guldiga maskeradmasken hittar inte jag i ditt arkiv. Har letat jättelänge. Så min fråga är vart den är köpt? Ska ha maskerad på fredag.

   Skulle betyda väldigt mycket om du kunde svara på det här. I ett nytt inlägg eller på min blogg. Till det här inlägget kommer jag inte hitta till igen om du skriver en kommentar här.

   Jag förstår ju att du har fullt upp och fler kommentarer än den här. Men det skulle vara så snällt om jag kunde få ett svar! Kram på dig snygging!

   Reply