Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:37 | July 8, 2010

  Inte acceptabelt.


  Jag kan bli så förstummad när jag får reda och syn på sånt här.

  Igår fick jag en kommentar från en tjej som berättade att en annan tjej vid namn Theresekvist ( användarnamnet hon använder sig av på bilddagboken.se ) har använt och snott mina bilder till bilddagboken, för att sedan utgöra sig för att vara mig.

  Jag vet varken om jag ska bli fly förbannad eller om jag ska tycka så jävla synd om den här tjejen som sitter där bakom sin skärm och snor mina bilder..

  Jag har ni skrivit till henne och sagt att de INTE är okej att hålla på på det här viset och att om hon inte tar bort bilderna blir det en polisanmälan. Det här är inte första gången de här händer och jag blir lika förstummad varje gång.


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här