Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:07 | July 25, 2010

  när någon får fel bild av mig.

  För ett tag sedan läste jag i Blondinbellas blogg om kommentarer som börjar positivt för att sedan avslutas
  med ett “men..” som sedan följs av en elak kommentar.
  Det var som hon skrev att – “de är som om de vill att vi ska sänka garden lite” innan vi fortsätter till den negativa delen i kommentaren, så att den träffar och gör mer “ont” eftersom första delen i kommentaren gjorde oss ödmjuka.

  Jag har turen att nästintill aldrig få elaka kommentarer och det tackar jag hemskt mycket för.
  Men när någon väl skriver en sådan kommentar och när någon annan sedan skriver att jag är “elak” för att jag svarar på dess kommentar med foten nersatt på marken, för att visa att jag tycker sådana kommentarer är onödiga, så kan jag inte låta bli att bli hemskt besviken.

  Jag kan tycka att de är jätte jobbigt att någon skriver att ” jadu, din fina utsida matchar ju verkligen inte din utsida när du svarar sådär på en kommentar!” för.. de har ju ingen aning om hur jag är som person.
  Plus att – varför ska den där tjejen/killen få skriva en sådan negativ kommentar ,om inte jag får sätta ner foten och säga att ” den där kommentaren var onödig!” NÄÄ, för då är jag HEMSK som person helt enkelt..
  och de kan jag garantera er att jag inte är. Jag ger alla människor en chans och jag skulle aldrig någonsin kunna vara elak mot någon annan.

  och så är det bara.

  Jag hoppas att ni får bilden av den RIKTIGA jag i bloggen av att jag är ner till jorden och genuin.
  för det tycker jag man ska vara som människa, och det vore ju fel av mig att vilja att andra människor ska vara så om jag inte själv vore det.

  Ni är bäst. och era fina/positiva kommentarer gör mig alldeles varm i kroppen.
  KOM IHÅG DE!
  Jag tycker om er hemskt mycket!


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här