Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:57 | August 13, 2010

You can't start a fire without a spark, This gun's for hire.

EVERYTHINGJag och Eveline.

Sitter på tåget hem till Linkan nu och är sjukt seg i kroppen. HOPPAS HOPPAS HOPPAS att min man orkar komma och hämta upp mig på stationen, för annars kollapsar jag! de är så förbannat varmt att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.