Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:13 | August 17, 2010

  5 frågor – 5 svar!

  Q/A


  Jag började för ett bra tag sen med att jag valda ut fem frågor /en el två gånger i veckan som ni ofta undrar och så svarar jag på dem :) jag funderar på att börja ta upp det igen! vad tycks om de?
  Jag väljer alltså då ut frågor som ställts under veckans gång i kommentarsfältena under mina inlägg.

  PS. Jag kommer välja ut 20 frågor ur frågestunden tills imorgon.

  Hur gör du för att få ditt hår så fint och lockigt? :) kram
  ( se ovan )

  – För att få de sådär vågigt/lockigt så använder jag mig av en plattång ( helst en som är lite smalare )
  Jag börjar med att jag börjar från roten och tar en någorlunda tjock hårslinga i taget och vickar fram och tillbaka på plattången , samtidigt som jag drar sen neråt, så att man får den där “vågiga” effekten på håret!KRAM

  kan inte du berätta hur man gör de där ” stjärnorna” på bilderna?:)

  – absolut! De kan dock bli krångligt så jag hoppas ni förstår.
  först måste ni ha photoscape ( finns att ladda ner gratis på google ) sen tar ni en bild med stjärnor som ni vill använda er av och sparar den i “Mina Bilder” eller liknande. Sen tar ni upp photoscape och tar redigerar först.
  Där väljer ni bilden som ni vill ha stjärnorna på ! Sen trycker ni på 1. OBJEKT och trycker sedan på 2. FOTO . I foto väljer ni då bilden med stjärnorna och infogar. Då kommer de fram en liten ruta som de står lite olika grejer i, och då väljer ni att dra bort OPACITETEN till de MINSTA ! så att bilden blir genomskinlig.
  Dra sedan ut bilden så den täcker hela “urspringsbilden”. När ni sedan sparar så kommer de fram en ruta där de står “bakgrundsfärg för utökad yta?” tryck NEJ då. KLART!

  vilken fin färg på läpparna!
  vad heter läppstifter/glanset? (:

  – Tack! De är Lumenes Natural Code, NR 3 soft papaya :)

  Hur lång är du ? :)

  – Jag är 1.65 :)

  hi, im a reader from macedonia, i just wanna ask u what kind of skin foundation do u use on ur face??

  – Svenska; Oj, coolt att ha läsare från Makedonien :) Just nu använder jag ingen foundation utan endast solpuder i ansiktet ( sen mascara , concealer och ögonbrynspenna) men inget mer som “underlag” i ansiktet :) solpudret som jag använder mig av är Isadoras , Nr 91 Dark Tan.

  English:  Oh, It's pretty cool to have readers from Macedonia :) I don't use any foundation at this moment, I only use sunpowder ( Is that even the right name? ) ( mascara, concealer och some eyebrow-fix). The one I use is from Isadora , Nr 91 Dark Tan.


  2 kommentarer  2 kommentarer om “5 frågor – 5 svar!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej :) Jag försöker förstå hur du menar med stjärnorna, men jag vet inte om jag förstått helt rätt. Ska man klistra in stjärna för stjärna eller finns det en mall för att få hela bilden fylld av dem? Hoppas du förstår :) Skulle annars vara väldigt tacksam om du kanske ville visa bild för bild hur du gör och vilka knappar/symboler du klickar dig vidare på i Photoscape :)
   Kram Erika

   Reply
  • hej angelica, sitter faktiskt och leker lite med photoprogrammet nu och du måste nog ha glömt ett steg för det finns ingen direkt stjärna.. :( Det finns effekter?

   Kan du inte maila mig till finestkontoret :)

   jannie@freddieg.se

   Reply