Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:12 | August 22, 2010

  Svar på frågestunden – 20 frågor 20 svar!

  Q/A

  1.vad är det mest resp minst nöjd med dej själv?

  – hm, svår fråga.. mest nöjd är jag nog över mina ögon! och minst nöjd är jag nog över min längd, ( jag är 1.65 ) och skulle nog vilja vara 1.69 . Fast de är inget jag direkt mår dåligt över :)

  Vart kommer du ifrån?
  Du verkar vara en blandning? :)

  – Jag är helsvensk, men har valon och Italiensk bakgrund..WAYlångt bort!
  så nej, jag är helsvensk :)

  Har du alltid varit intresserad av kläder/mode? Om inte, när började intresset växa? Superfin blogg och en superfin bloggerska! :)

  -Jag har vart intresserad väldigt länge utav mode/kläder och de tog mig nog 1 timme att ta på mig när jag var runt 11-14 eftersom jag kunde stå och prova/mixa & matcha hur länge som helst innan skolan började. Jag brukade även sy och klippa i kläderna för att göra om dem. så de började tidigt :) åh tack så hemskt mycket!

  gör du något som är speciellt DU någon gång? typ äter salladen före du äter upp maten, eller när vi ska ta vatten måste du skölja ut glaset två gånger och sen ta vatten? berätta :D

  – haha, vilken rolig fråga :) sånt här är kul!
  Jag äter nog alltid en SAK på tallriken först, dvs jag blandar inte maten dvs. Sen tycker jag på något sätt om siffran 4..hahaha, fråga mig inte varför!

  Jag har alltid undrat en sak. När jag läser modebloggar som din, undrar jag alltid vart ert mod kommer ifrån? Hur vågar ni klä er så annorlunda? Vad är det som gör att ni inte är rädda för att sticka ut?

  – Jag tänker nog inte så mycket på att jag klär mig ” annorlunda” utan jag kör nog bara på det som jag tycker känns rätt och på det som jag verkligen trivs i! de är bara att köra på din egen stil och inte bry sig om att andra kanske tycker de ser fel/fult ut :) sålänge man gillar de själv!

  du har försovit dig, bussen går om tio minuter och du ska på typ ett viktigt möte.. vad lägger du tiden på i badrummet? vad tar du från garderoben? kram

  – jag försöker nog dela upp tiden , så jag kör 1 minut på håret ( ruffsar till de och flätar de på en sida) , borstar  tänderna och sminkar mig på 1 minut och klär sedan på mig på 2 min! sen srpinger jag till mötet :) haha.kram!

  Hvordan fikser du dine øynbryn ? og hvordan blir dem så tykke ? Hilsen fra en leser i Norge :-)

  – Jag gör inte så mycket, utan jag sparade ut dem för ett tag sedan och sen gick jag och plockade dem så de var tjocka med formen ” fiskmåsvinge” haha :) efter de så fyller jag i dem med en ögonbrynspenna bara för att få dem mer “tätare” :) KRAM

  hoppas du inte tar illa upp av den här frågan, men vad är det för en liten knöl du har på ditt ben? har sett att rätt många har så men vet inte vad det är för något!

  – Haha , jag har faktist tänkt på att berätta de för er tidigare :) men de är faktist en litenliten muskel! sjukt nog. Jag spänner tydligen min fot/mina tår på något sätt när jag går som gjort att jag fått två sånna muskelknölar på båda benen . haha

  om du fick välja mellan att bara dricka vatten eller bara dricka coca cola resten av livet, vad skulle du då välja?

  – NOO! jag SKULLE vilja ta Cola, men de går ju inte..så vatten!

  färgar du dina ögonbryn, på salong eller själv isf? märke osv?
  du har skrivit att du vill göra mer tatueringar, vad är nästa plan? :)
  jag har problemhy och är så sjuuuuukt avis på dig som verkar ha helt felfri hy, använder du nåra speciella produkter eller har du nåt knep?
  TACK FÖR VÄRLDENS BÄSTA BLOGG!

  – Jag färgar dem inte :) och yes, nästa tattuering skulle ha skett i fredags/lördags men hennes maskin gick sönder så de får bli på Fredag istället. VAD får ni se sen :) jag tycker de är viktigt att man verkligen tvättar ansiktet varje kväll och ser till att smörja in sig med en parfymfri cremé efteråt. Jag använder inga direkt speciella , men ser som sagt till att smörja in mig och tvätta mig varje kväll. TACK för världens finaste läsare :) sånna som du!

  Shoppar du mycket second hand eller är det dyrt som gäller för dig? Du har en väldigt inspererande stil!

  – Dyrt handlar jag nästintill aldrig! Sen blandar jag mycket second hand och från vanliga butiker :) tack så jätte mycket!

  Om du fick välja ett ställe på jorden att bo på i resten av ditt liv, vart skulle det vara? :) och med vem? :)

  New York med X.. LÄTT!

  vad ska du använda för jacka i höst?
  vad kommer att vara modernt i höst?

  – Jag kommer att köra på min gröna jacka med fransar som jag köpte på Beyond Retro :)
  mycket stora koftor, senapsgult/army/ plommonfärgat , mycket kängor och grova jackor i skinn. Jag kommer köra mycket Acne och Acne-insirerat med höga mörka jeans. ect ect!

  1. Matriell sak du aldrig skulle kunna vara utan?
  2. Person som betyder mest?
  3. Låt du aldrig kommer tröttna på?

  – Mobil
  – Mamma
  – Iris – Goo Goo Dolls

  Heeello girl!! Âlskar din blogg!! jag befinner mig i sydamerika…
  Min fraga ar ;vad gor for att fa sa tjocka ôgonbryn? jag vill sjalv fa sanna tjocka men hmm.. how? kanske skulle du kunna gora ett videoinlagg dar du forklarar? Noprar du eller kôr du med annat? Mer hârstyling tips vettja ! <3
  Hoppas att du svarar :D !!

  – tjena mittbena! åh namen tack du, tack du :) det lät inte helt fel!
  Jag gör inte så mycket, utan fyller i dem lite med en ögonbrynspenna för att få dem lite mer “tätare” men själva formen hoch tjockleken på dem har jag fixat hos en person som plockade dem åt mig för ett tag sedan :) jag fick spara ut dem först och sen gå dit och plocka dem. Ja, absolut de ska jag se till att fixa :)
  KRAM!

  Can you do some videos on how you do different hairstyles? i totally love your blog.
  xoxo

  – Absolutley :) I will! oh thank you so much! big hugs!

  hade du kunnat fika med en läsare ?

  – Ja absolut! Har tänkt på att ha läsarträff/fika någon gång..frågan är bara om ni vill? :)

  Först och främst, du är grym!
  Sen till mina frågor;
  Vad är ditt tips för en varm men snygg outift?
  Hur kan du hålla dig så solbrun året om?

  – TACK så hemskt mycket :)
  då skulle jag köra Acne needle-jeansen med en vit tisha och en stor svart kofta med en skinnjacka eller fransjacka över, med ett par grova kängor med klack på och en stor burrig halsduk i något snyggt mönster!
  Jag som tycker att jag är så blek, haha! jag har ju tappat all färg nu :) jag gör inget, utan jag solar ute när de är fint väder. jag solar mycket sälan solaruim ( fem gånger om året högst ) och använder inte bus. KRAM!

  Har du några syskon?
  Puss & Kram. LOVE YOU!

  – Yes de har jag :) en bror och en syster!
  PUSS! åh tack :)

  Om du fick varavilken kändis du ville för en dag, vem skulle du vilja vara då? :)
  Föresten så är din blogg grymmast!! du kickar ass! Kram

  – Jag skulle nog välja att vara Megan Fox, bara för att hon är så läskigt snygg!
  Tack som fan! de värmer massor :) KRAM


  1 kommentarer  En kommentar om “Svar på frågestunden – 20 frågor 20 svar!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här