Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

21:07 | August 28, 2010

självförtroende.

Q/A


Bild från kräftskivan.

Wihoo , fett nice på Kryssningen! Hur har ni de?

WEELL, jag tänkte såhär! Eftersom vi lever i en värld då man ofta inte ger sig själv cred så speciellt mycket så vill jag att ni i detta inlägg ska kommentera 3 SAKER NI ÄR BRA PÅ! Så vi höjer självförtroendet lite :)

Jag t.ex är –
1. Duktig på att dansa!
2. Är inte rädd för att verkligen vara mig SJÄLV!
3. Jag är väldigt ambitiös.

NI ÄR BÄST! kom ihåg de :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.