Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:18 | August 29, 2010

  kryssning

  Bilder från kryssningen.

  Nu är jag hemma mina fina! Jisses vilken helt sjukt trevlig och rolig resa det varit!
  Började kryssningen med käk/buffé med hela X’s släkt och jag käkade så jag nästan sprack.
  Sen tillbringade vi bara tid ihop och sen på kvälle blev det partaj! Vi drack öl och drinkar.
  När klockan slog 00.00 gick de flesta och la sig, men Jag, X och hans föräldrar stack till de stora dansgolvet och jag och Åsa ( X’s mamma ) dansade skorna av oss! BlackJack blev det för X och hans pappsi, men dessvärre ingen vinst!

  Det blev en tryckare på dansgolvet tillsammans med älsk, och jag kände mig som 10 år igen. med maaassor fjärilar i magen kan jag lova! Efter mer än två år ihop ( + 1 år )så ger han fortfarande mig massor med bus i magen och nyförälskelse-känslor!
  Sedan var de bara jag och X kvar uppe så vi passade på att gå av båten och hängde lite på Åland innan vi stack tillbaka till båten, drack drinkar och kröp ner tillsammans runt 05.00.

  UNDERBAR RESA!


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här