Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:46 | August 30, 2010

  Det vankas Bloggfest..

  NU är de såhär va..att det vankas bloggfest och jag är blandannat en utav oss som ska hålla i bloggfesten ( får ej berätta allt nu så de är därför jag är lite hemlig !)

  SÅ – detta är alltså vänt till sponsorer där ute. De här kanske låter ASWIERD men jag tänkte att de här är ett bra sätt att få kontakt med sponsorer där ute som skulle vilja vara med i våra Goodie Bags som vi kommer ha!

  Så känner ni ( sponsorer ) där ute att ni skulle vilja vara med i 50 Goodiebags till en stor bloggfest som kommer hållas av Bl.a mig, så var vänlig och skicka Mail till mig – Angelicablick@live.se . ( så fort som möjligt)!
  Erat företagsnamn/logga/ intenetsajt kommer SJÄLVKLART finnas med på inbjudan, i goodiebagsen och kommer visas här i bloggen.

  För er läsare berättar jag mer senare :) Ni kommer självklart att få chansen att komma!
  Ni är ju för TUSAN , det BÄSTA SOM FINNS! love you guys!

  Bild från en bloggfest.


  1 kommentarer  En kommentar om “Det vankas Bloggfest..”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du är ju så otroligt vacker och snygg. Kikar alltid in på din blogg efter en lång dag på jobbet , lite trött och sliten men så kommer jag in på din blogg och blir alldeles glad. Hela du utstrålar så mycket glädje och frihet. Efter att ha kikat dina bilder springer jag bort till killen min och säger att jag måste ha “såna shorts”, eller “den färgen på läppstiftet”. du är truly en riktigt underbar inspirationskälla.
   Tack så mycket för att du är så grym!!!

   Reply