Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:32 | September 9, 2010

  BA.


  Namen, titta titta! Det känns skoj att vara med i veckorevyn, lite wierd bara.. haha.

  Jag har ju aldrig diskutterat “Blog Awards”-frågan med er än, och jag måste ärligt säga att;
  JA jag tycker att VR gjorde väldigt fel med att ta betalt av vissa, och ge VIP-biljetter till stora/ oss nominerade. bloggare. För det ska ju faktist vara lika! Jag vet att de ska vara ” större än någonsin” i år.. men jag tycker inte de hade behövt att vara större än vad de var förra året.. de hade räckt!

  Nu är jag nominerad och sa åt Emelie att packa sin väskor INNAN jag visste något om att VR tg betalt för vissa av sina biljetter, så jag har valt att dyka upp under dagen. Jag vill iallafall STARKT PÅPEKA att detta INTE är Okej. Dvs angående Biljetterna. och det ska ni verkligen veta!

  Till röstningen.
  Rösta till årets blogg


  1 kommentarer  En kommentar om “BA.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • kan du inte berätta hur du gjorde de där “stjärnbeströdda” bilderna? så fint!

   Reply