Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:56 | September 16, 2010

  in one piece.

  Vet ni hur IRRITERANDE det är att min kamera har dött och att min laddare är hos killen? GAH!

  BTW , skoooorna på bilden är de från skonamig.se som jag klickat hem! MUMS!

  Därav inga direkt roliga kort på morgonkvisten! MEN jag ska hämta den efter jobbet, så då ska ni få outfitbilder från idag ect.  Men jag tänkte såhär att jag väljer ut fem frågor utav de i kommentarsfältena som jag svarar på medans jag dricker mitt goda kaffe!

  • Hej! jag har en fråga av ren nyfikenhet, vem är det som tar alla bilder på dig där du visar dagens? eller ställer du kameran på något och har självutlösare? diggar din blogg! puss

  Hej! Oftast är det jag med självutlösaren, dvs jag ställer den på ett ställe som blir bra . Sen är de mycket min mamma med, som hjälper mig ( Klapp på axeln för den Mamma , haha ) och även ibland mina vänner, pojkvänn ect. Fast det är ytterst sällen :) Tack så hemskt mycket! PUSS

  • Hej! Vad tycker du man ska ha på sig vid fester i höst? Är inte så mycket för partyklänningar osv.. Mer lik din stil! Vad kommer du att ha? Tacksam för svar :)

  Hej! Jag kommer nog köra ganska stilrent möter trash ( på ett bra sätt !) dvs kanske ett par riktigt snygga skor, men med en 80-tals tisha tillsammans med ett par riktigt söndriga jeansshorts + halvtransapranta svarta strumpbyxor, en stor pösig kofta , röda läppar och smycken i tonvis. Men sen kommer jag även köra mycket höga jeans tillsammans med några snygga klumpiga skor, inbakada ruffsiga flätor med någon snygg istoppad tröja och något tufft över. Det återstår att se :) tack!

  • Vad använder du för kamera? :)

  Jag har en Olympus U 1050 SW.. och den är sämst. Jag rekomenderar den inte och vill så snabbt som möjligt hitta en bättre! Den tar fina blder i dagsljuset men den går INTE att anvönda på kvällarna för blixten är alldeles för stark så alla blder man tar när de är mörkt så blir man alldeles ljus i hela fejjat ( spökbilder )! kram

  • jättefin hårfärg! vilken färg är det? har jag helt fel om jag minns att du bara tonade det? skulle vara grymt tacksam om du svarade. jag ska nämligen till frisören nästa vecka och borde få bort mitt urblekta hårfärg.. KRAM!

  Tack tösen! Det som är “the tricky thing” är att eftersom jag går till frisör och tonar det så vet jag inte exakt vilken färg det är hon använder :/ jag säger bara att ” jag vill ha det ljusbrunt som är mer åt det guldiga hållet” Dvs inte en matt brun färg, för då blir det lätt sotigt/grönt/grått efter ett tag. men säg så iallafall, för de är de jag gjort :) KRAM!

  • hur har du blivit så brun? brun utan sol eller solarium? :)

  Detta är alltså till bilden i inlägget ” What would you give, to keep you heart safe?” och jag har faktist bara legat ute och solat i den vanliga solen. Jag totalt HATAR Brun utan sol och jag förösker hålla mig borta från solarium då det är superfarligt och vi har haft en släkting i familjen som dött i hudcancer. Nu har jag turen att bli brun väldigt lätt och därav behöver jag inte sola solarium. KRAM!


  9 kommentarer  9 kommentarer om “in one piece.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • snygga skor!

   Reply
  • De där skorna är riktigt snygga!! ;D Letar efetr ett par liknande… ;)
   Kul att du sätter in frågor och sånt!

   Hoppas du får en fortsatt fin dag!Kram

   Reply
  • Skorna är helt underbara!

   Reply
  • Älskar byxorna!

   Reply
  • *så fina skorna var!*

   Reply
  • Vad använder du för kamera? kanske du har svarat på tidigare men skulle vara tacksam för svar iallafall!

   Reply
  • SJUKT snygg väska. Vill ha vill ha vill ha!

   Reply
  • snygga skor! :)

   Reply
  • riktigt snygga skor, hur mycket kosta dem? kan du inte ha frågestund snart?!

   Reply