Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:27 | September 17, 2010

  Illuminati.

  Q/A

  Vad är det? Jag har inte iktigt fattat poängen.

  Kan någon förklara?


  36 kommentarer  36 kommentarer om “Illuminati.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • det är stanister med andra ord . tex beyonce jay z rihanna kanye eminem nästan alla i hiphop rnb är det sök på youtube där fick jag mitt svar
   bästa bloggen! :D

   Reply
  • Illuminati är ett begrepp som innebär att det finns en global elit som fördummar den enskilda individen och oss övriga människor. Illuminati kommer från ordet Upplyst och syftar därmed på att den globala eliten är de som sitter på sanningen och styr övriga människor sanning och uppfattning. De som tillhör den globala eliten är allt från domare, jurister, media-folk. Vi människor ska ha blivit fostrade under det här systemet sedan vi föddes och vi vet inget annat och det hör inte till vanligheten att man kritiserar det vi tror är fakta. Exempel på sådant som hör till illuminati är 9/11, ett tydligt konspirationsteorifall. Har den globala eliten iscensatt WTC-rasen för att få världen att tro att det var en terroristattack, när det i själva verket var eliten som låg bakom? Allt för att kunna föra ett befogat krig? Det finns hur mycket konspirationsteorier som helst, men det skrivs knappt om det i media då det oftast inte anses vara sannolikt. Ingen ifrågasätter den informationen vi får från media om den anses vara vettig. Genom att ifrågasätta, granska och verkligen kritisera den fakta man får så kan man lååååååååångsamt bli medveten om den globala elitens egentliga mening. Ahhh galet långt svar, men det är ju så svårt att förklara..

   Reply
  • sök på youtube, finns sjukt mycket intressant. och läskigt!!

   Reply
  • Illuminati är ett gammalt hemligt sällskap som enligt sägen ska vara för vetenskapen och emot religion såsom kristendomen som förkastar vetenskapen. De är även emot sådant som privat ägande och den traditionella staten. Sällskapet anses vara utdött men många anser sig ha bevis för att de finns än idag. Illuminati fick mycket strålkastarljus tack vare Dan Brown som genom Änglar och Demoner gav sällskapet huvudrollen i en roman. Mycket bra bok för övrigt :) Hoppas det är bra dig, kram,

   -Angi

   Reply
  • Hahahahahahhaa vi snacka massa om illuminati idag! En kompis till mig är skit rädd för det xD

   Här har du en bra video ang Illuminati: http://www.youtube.com/watch?v=SW43Mig1LYE

   Btw, om man tar illuminati baklänges, itaminulli och så går man till typ itaminulli.org (tror jag) så kommer man till USA’s Regerings hemsida. Det är lite coolt och läskigt!

   Reply
  • så himla vacker!

   Reply
  • Älskar bilden – men har ingen aning vad ordet betyder :)

   Reply
  • gud vilka snygga örhängen! (eller vilket snyggt örhänge kanske?)

   Reply
  • Min kompis skrev ett arbete om det i skolan. Sök på youtube, där har dom jättemycket fakta faktiskt!
   Väldigt intressant om du frågar mig :)

   Ha en toppenkväll!

   Reply
  • Du är så snygg människa!

   Reply
  • DU ER SÅ SMUK!

   Reply
  • heej!
   älskar färgen på dina läppar, vad har du på dem på bilden?:)
   kraam

   Reply
  • Läs Änglar & Demoner av Dan brown. Extremt bra bok, där det står mycket om illuminati… Skönlitteratur, men man lär sig mycket

   Reply
  • asså det jag har hört är att det är en grupp människor som orsakar hemska saker, det är typ som en pakt, och det sägs att vissa kändisar är med i den pakten. Och de “manipulerar” oss genom deras låtar, för om man t.ex spolar vissa citat/låtar baklänges så finns det ett budskap bakom. och det har något att göra med satan, men jag vet inte riktigt vad. och en trekant med ett öga i är deras symbol. Mer än så vet jag tyvärr inte ;)

   Reply
  • skitfin bild! :)

   Reply
  • Läs dan browns böcker :D Särskilt de om Professor Langdon. Lovar man blir väldigt klok av det!

   Reply
  • Så vacker, du är min inspiration!

   Reply
  • ett brödraskap

   Reply
  • en fråga bara, fyller du dina läppar? galet snygg iaf

   Reply
  • du har så j*vla goo stil! :D

   Reply
  • kusin jag saknar dig ! tycker vi måste ses snart puss

   Reply
  • Illuminati kommer fra det engelske ordet illuminated, som betyr opplyst. Begrepet ble benyttet av et hemmelig broderskap bestående av “opplyste” vitenskapsmenn for flere hundre år siden. Den katolske kirken motarbeidet Illuminati på det sterkeste fordi de hadde makt til å endre menneskers forståelse av den verdenen de levde i og forståelsen av seg selv. At Illuminati er en satanistisk kult stemmer altså overhodet ikke. Det finnes sikkert satanistiske kulter der ute, og mulig kjendiser er medlemmer av dem, men dette er hvertfall ikke Illuminati.
   Anbefaler deg å lese Dan Browns “Angels and demons” hvis du virkelig vil vite hva Illuminati var og stod for! Får masse informasjon om Illuminati, samtidig som det er en sykt spennende bok. :-)

   Reply
  • Allt det här med att de dyrkar djävulen osv.. är något folk hittat på.. illuminati var en grupp får jätte många årsen då vi inte ens va födda som ville att man inte skulle ha någon politik, kung osv. Men det va inte så många som tyckte som de.. så de gick inte så bra för de.. typ kortfattat så där;)

   Reply
  • Alltid lika fina du. Jag har testat att inte ha mascara på nedre fransarna men blir så tomt på mig tyvärr–
   Hoppas du får en trevlig helg!

   Reply
  • fin :)

   Reply
  • fin :)

   Reply
  • Jag har hört att Illuminati har något med Michael Jacksons död att göra..(bland annat alltså) att det skulle ha varit så att han blivit “erbjuden” att gå med i deras “gäng”, men att han absolut inte ville ha något med dom att göra. Alltså att det är illuminati som dödade honom och att de länge hade varit ute efter honom och hotat honom. Riktigt läskigt…

   Reply
  • De sägs att Obama är med i lluminati och att när han säger citatet “yes we can” och när man sen spelar det baklänges blir det “thank you satan” ..:)

   Reply
  • DU ÄR SNYGG! ÄLSKAR DINA LÄPPAR.

   Reply
  • Så snygg är du!

   Reply
  • det är sjukt läskigt att om man skrivet ordet baklänges så kommer man till NSA/CSS hemsida!!!

   Reply
  • du är så vacker så!

   Reply
  • jag har ingen aning om vad det betyder, tänkte mest säga att du är så underbart vacker! ha en awesome lördag!

   Reply
  • http://www.killuminati.devote.se några brudar som skriver/skrivit om illuminati :)

   Reply
  • Kolla in den här dokumentären, så kanske du förstår det ännu bättre!

   http://video.google.com/videoplay?docid=3543161691381895251#

   Reply
  • Hej! Snygg blogg! 2:a ggn jag är inne, pga länk från esmeralda!

   Förvånad över att det är så oklara och förrvirrade svar folk skrivit.. (absolut inget illa menat!)

   Illuminati är en del av Frimurarna. Det är alltså ett slutet och hemligt sällskap, vilket leder till mycket rykten. Illuminati är i grunden emot tron på Gud, och därmed emot troende. Det sägs att Jay-Z och många, många andra artister (speciellt de som han har “under sitt beskydd”) är med i detta sällskap. Faktiskt är det så att väldigt många symboler som kommer från detta sällskap och frimurarna är med i Jay-Z´s videor. Så om det skulle vara så att han inte är med där så har han iaf ett väldigt starkt intresse för organisationen Illuminati. Trots tvivlet på Gud använder de besvärjelser, och sägs samarbeta med Satan för att få makt/kändisskap.
   Givetvis finns det massor av rykten och konspirationsteorier kring detta – men att Frimurarna och Illuminati finns råder det inga som helst tvivel om. Många på youtube, twittrare och bloggare har riktat sin avsky mot denna slutna order. Sedan är det väl upp till var och en vad man tror kring detta, svårt att veta eftersom det är så hemligt.
   Vill bara skriva också – gå inte på tramset att Änglar och Demoner samt Da Vinci Koden på något sätt grundar sig på sanning! När Da Vinci Koden var som mest populär trodde folk att han (Dan Brown) hade “avslöjat kyrkan” osv osv, enbart pga att han i förordet låtsas som att hans påhittade roman grundar sig i verkligheten! Han har ju sågats vid fotknölarna pga detta, visserligen är han en skicklig författare – men knappast mer än så. Nästan allt i hans romaner är påhitt, vilket har bevisats om och om igen av forskare, professorer etc.
   Men nu vet du säkert lite mer om Illuminati. :)
   Tack för värsta grymma bloggen!!

   Reply