Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:02 | September 19, 2010

  the project.


  Ett nytt “experiment” som jag och Linn har på G.

  Jag/Vi vill inte berätta för mycket om de nu, men jag och min fina vän Linn Ulvklo har lite buisness på gång, som har bland annat med bilden ovan att göra. Vi åker till Stockholm den 23:e September för att jobba på vårat såkallade projekt.

  Spännande va?


  16 kommentarer  16 kommentarer om “the project.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • ser riktigt snyggt ut!

   Reply
  • Jag vet med mig själv att man alltid försöker göra sig så snygg som möjligt på bild eller så gör man sig själv oseriös! Skulle vilja se en bild på dig när du ler med tänderna och e helt naturlig-helt bara underbara du!

   Reply
  • Ska ni göra en egen smyckeskollektion? :))

   Reply
  • Oj, looks good!

   Reply
  • Är det ni som har gjort det? super snyggt i alla fall!! kram

   Reply
  • till Javel; Jag har som sagt redan lagt upp bilder när jag ler med tänderna, om du skrollar ner lite i bloggen så har du en sådan bild bara något inlägg ner. Nu är de så att jag inte gillar att le med tänderna på bild då jag tycker att man ser så fejk ut när man gör de, ett smile ska fångas då de verkligen är på RIKTIGT! Så jag lägger upp sånna bilder som JAG tycker om. Hoppas du förstår mig rätt. Ha det!

   Reply
  • ÅH, riktigt spännande hörru! :)

   Reply
  • Jag länkade dig precis på min blogg som mina sbsoluta favoritbloggare. Lånade en bild, hoppas det var okej! :) Keep up the good work!

   Reply
  • Spännande! snygga örhängen ;)

   Reply
  • SUPERspännande! ;D
   Och den 25:e blir det BlogAwards om jag fattade rätt förut?! :)

   Ha det fint! Kramar

   Reply
  • spännade, smycket är verkligen skitsnyggt!

   Reply
  • ser spännande ut, det där!

   Reply
  • lovely, let me buy!
   kommer nog bli grymme!

   Reply
  • Ååh! Jag vill haa!

   Reply
  • gu vilket snuggt örhänge! var kan man köpa?!

   Reply
  • ser riktigt snyggt ut!

   Reply