Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:36 | September 20, 2010

  black and white.


  Bild på mig från Sweat affisherna/biljetterna.

  Gud vad jag är trött! ska snart sova tror jag.
  På tal om valet igår, så vill jag inte prata/skriva om de för mycket, för de skulle nog väcka för mycket diskussion här på bloggen. En sak jag dock inte förstår är hur SD kom in i Riksdagen ? Det tycker jag är förjävligt. Mer än så säger jag inte. Alla har en egen röst/val och man ska respektera varann för vad dem tycker. Vare sig de är blått eller rött.


  30 kommentarer



  30 kommentarer om “black and white.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här