Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:10 | September 21, 2010

  You are just pretending to be someone your not. hide my feelings.


  Nu är jag vrååålhungriiiig! Min mage skriker som fan!

  På tal om annat – Jag har fått lite kommentarer/mail om att jag skriver för LITE om vad jag gör om dagarna, hur jag mår, vart jag jobbar ect. Saken är den att FÖRUT, tyckte folk att jag skrev FÖR mycket istället.

  Jag vill gärna skriva om vad jag gör om dagarna, fast endå behålla en del för mig själv som ni kanske förstår. Jag ska se till att bli bättre på att dela med mig, men ni måste ha överseende med att jag inte KAN skriva/berätta om vissa saker, bl.a om mitt jobb osv.

  Vad vill ni HELST att jag börjar skriva mer om? I vardagen dvs.
  KRAM


  25 kommentarer  25 kommentarer om “You are just pretending to be someone your not. hide my feelings.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kan du inte skriva ett inlägg om hur du redigerar bilder oftast. Ex. de här ovan. Så grymt snygga! :D Kram på dig

   Reply
  • Kan du inte skriva inlägg om din dag och sånt, de skulle va roligt! :)

   Reply
  • Heej, Skulle inte du kunna skriva lite och tipsa lite på olika frisyrer. Det skulle vara roligt. T.ex videoklipp på hur du gör olika hårfrisyrer :)

   Reply
  • Hej!:-) jag ska till stockholm om några helger och har ingen aning om vilka affärer som är “måsten” att besöka! Affärer både för inspiration och för att fynda kläder:-) du har ju varit där ganska många gånger så jag tänkte att du skulle kunna svara på frågan så bra för du har verkligen grymma kläder:-) tror också är många fler än jag också som vill veta:-)
   Tack påförhand!! Din blogg är bäst

   Reply
  • Dian videobloggar är borta :/?

   Reply
  • älskar dina outfits och vad du har köpt osv.. mer sånt! om det går.. haha. keep up the good woooork

   Reply
  • Jätte söt :)

   Kika in: http://annelimendez.blogg.se :)

   Reply
  • Jag skulle vilja ha mer åsikter och tankar om saker i ditt liv eller helt enkelt vad du tycker. Intressant att få veta mer om dig helt enkelt. Det blir ju lätt tråkigt om man skriver typ “Idag har jag gjort det, det, och det”. Det är ju du som är intressant och inspirerande!

   Reply
  • Skriv bara det du känner för. Tankar om hur dagen varit. Vad du ätit till middag. Ja vad som helst, hihi :) Förresten, vet att du inte kan skriva om ditt jobb men får vi i alla fall veta vad du arbetar som eller vars? :) Skulle vara kul att veta bara. Kram

   Reply
  • härliga bilder! Jag tycker nog iofs att din blogg är bra som den är!! :)

   Reply
  • YOU LOOK AMAZING!

   Reply
  • Jag hade tyckt det var jättekul om du skrev mer vad du gör på dagarna. Men vill att du fortsätter skriva om mode och lägga in bilder på vad du har på dig. du inspirerar sjukt mycket ska du veta! LIKE IT!

   Reply
  • jag tycker om bloggen precis som den är. det är lagomt mycket, liksom :)

   Reply
  • blev tatueringen (som du skrev om i aug) någonsin av? :) show us!

   Reply
  • var kommer läppstiften du skrev om för några dagar sen ifrån? skit snygga alla tre!

   Reply
  • mer av dina egna texter! du är begåvad girl

   Reply
  • jag tycker din blogg är riktigt bra som den är! älskar när du skriver om mode och kläder :)

   vore dock kul om du ville dela med dig lite av hur din blogg blev så stor!!

   Kram Ingrid

   Reply
  • !!!SNYGG!!!

   Reply
  • hur håller du din kropp så fin? tränar du? vad äter du för mat? ge oss ditt program;)

   Reply
  • Nu är nya modeflickan släppt! Du får gärna blogga om det :) Allt blev så himla bra! Kram Jenny

   Reply
  • dela med dig lite av din vardag,fortsätt som vanligt!:)

   Reply
  • jag som skrev kommentaren igår om att jag ville veta mer om ditt jobb, hur du fick det osv? skulle va skoj att veta. en själv vet ju hur sjukt svårt det är att få jobb idag så går du från ett klädbutiksjobb till ett annat på bara nån vecka :P

   Reply
  • Jag tycker också att det vore roligt att veta mer om fantastiska och galet snygg DU!

   Reply
  • kan du inte skriva om vilka vinterjackor som är snygga att köpa till vintern ? och vilken sort modell du kommer att satsa på! har jämt så svårt att hitta jackor. :)

   Reply
  • Lite känslor eller småsaker som händer är alltid kul att läsa, om man skriver det på ett bra sätt.

   Reply