Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:33 | September 22, 2010

  Cause i’ll be leaving on monday morning.


  Dagens.
  stickad med patches Denim Gallery // shorts gamla // stickad med huva Bikbok// väska second hand // skor nelly.com // jacka Monki//

  Nu sitter jag här och dricker mitt kaffe! MUMS! är dock SVINNERVÖS eftersom jag..LILLA JAG, ska ha halkan idag på körskoln! Ni måste ju önska mig lycka till nu :) Efter det blir det att sticka till jobbet och sen vidare till genrep inför en modevisning som jag ska vara med i. Den ska ni få mer info om. Vad ska ni göra för bus idag?


  46 kommentarer  46 kommentarer om “Cause i’ll be leaving on monday morning.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här