Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

21:55 | September 23, 2010

håll i hatten.

LOOK OF THE DAY,UNCATEGORIZED

En av Två Dagens .
Poncho Bikbok // jeans Acne // stickad Lindex // väska Elinsmoster.se // hatt Linns //

JISSES vad trött jag är nu! Kom precis nyss hem från Stockholm och jag är helt mör i kroppen efter en heldag med fotografering + styling och Make-up. Bilderna + vårat projekt kommer bli AWESOME! Får dock inte berätta mer då allt är lite hemligt fortfarande. Efter att fotograferingen var klar stack vi till Stockholmsgruppens kontor för att lämna av lägenhetsnyckeln, för att sedan bege oss mot Centralen. Förövrigt så spenderade vi två timmar på Stockholms central med VÄRLDENS smink , ätandes på McDonalds.. om vi fick blickar? jovars, haha :) blir ju så när man har en sådan sotning runt hela ögonen!

Vad har mina ögonstenar gjort idag?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

22 Responses to “håll i hatten.”

  1. Sofia on

    Du kom in på jobbet (pressbyrån) och jag kände igen dig direkt trots ditt smink, tänkte att du måste ha gjort någon plåtning eller liknande. Snygg var du i alla fall!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.