Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:32 | September 26, 2010

  Ang. Blog Awards..

  Som ni vet så var vi på Blog Awards igår som hölls på Café Opera..och jag måste faktist säga att jag vart besviken .

  Har även sett på flera andra bloggar att även dem blivit besvikna på årets Blog Awards , efter all uppståelde kring att vissa fått betala 200 kr och vissa andra inte.

  Jag är inte den som är otacksam eller liknande, men jag måste ändå påpeka att detta inte var riktigt som DE hade sagt att de skulle vara. Jag tänker inte sitta och trycka ner Blog Awards, men jag måste endå hålla med om ett flertal bloggare om detta inte var en höjdare. Tur att vi brudar hade skoj ihop ändå ( som jag skrev i nedstående inlägg), att man fick träffa så FINA läsare och att vi fick lite Max i magen igår innan vi slockande som fem ljus hemma hos Fridah!

  Sen angående min nominering – Som ni vet, så har ju jag flyttat till modette.se och därav har jag ett kontrakt med dem som gör att jag inte hade kunnat flytta min blogg till Veckorevyn, och därför inte riktigt “kunnat” vinna. Därav har jag alltså inte skrivit något om min nominering i bloggen tidigare. JAG VILL DOCK säga med stora bokstäver att jag känner mig hedrar och sjukt glad över att jag blev utvald av Veckorevyn och att de ska veta att när jag tackade JA till nomineringen så visste jag inte om något om modette.se . Så jag vill alltså tacka för chansen ändå!

  Åh hoppas inte jag framstår som världens idiot nu, men jag ville bara förklara läget för er, och hur allt legat till.

  NI ÄR BÄST!


  11 kommentarer  11 kommentarer om “Ang. Blog Awards..”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kul att få höra lite ärliga åsikter kring galan! Du framstår inte alls som otacksam eller idiotisk – bara ärlig – och det behövs lite mer av i bloggvärlden! :)

   Reply
  • du framstår verkligen inte som en idiot! du förklarar dig på ett ödmjukt och moget sätt. thumbs up.

   Reply
  • tråkigt att det inte riktigt vart på topp, men jag undrar bara; vad krävs det för att gå på BA? måste man köpa biljett och bli bjuden? eller vad är det som gäller?
   Tacksam för svar
   Kram!

   Reply
  • Måste tyvärr säga att jag håller med dig!

   Reply
  • du är verkligen ingen idiot, kul o höra ärliga åsikter !

   Reply
  • bra med schysta och ärliga åsikter

   Reply
  • Håller med dig om allt, besviken på hela upplägget i år igen men ångrar inte min tripp till sthlm ändå =) Kul att träffa dig snygging!

   http://www.alexandrastyle.se

   Reply
  • I REALLY LOVE YOUR BLOG!!

   Reply
  • jag håller med dig, hade riktigt tråkigt stundtals.. ha ha.

   Reply
  • Heheh.. LUGNT!

   Reply
  • Hej Angelica! :) Ville bara kika förbi och säga att det var supertrevligt att hälsa på dig i lördags på Blog Awards, jag satt bakom dig och vi var nominerade i samma kategori. Årets Blogstar. :) Du verkade supertrevlig så det var synd att vi inte hann snackas vid mer. :)

   Reply